loader
Om Coronaviruset för dig som ska besöka vår klinik - Läs Mer!

Våra
behandlingar

Undersökningar

Regelbundna undersöknngar är det garanti för att hålla tänderna friska .
och kunna upptäcka mindre skador i tid.Alla som bor i Sverige är berättigade till ett allmänt tandvårdsbidrag.Är Du under 30 är och över 65 år kan Du använda 600 kr om året till tandläkarbesök.Mellan 30år och 65 år får Du 300 kr om året i tandvårdsbidraget.Pengarna dras automatisk från din räkning efter besöket.Det enda Du behöver göra är att boka tid.

Allmän och estetisk tandvård

All tandvård ska vara estetisk.Redan i planeringsstadiet handlar detta om att återuppbygga en trasig tand eller nedslitet bett med material som är av högestetiska krav.Även blekningar görs med beprövade produkter .

Implantat

Tandimplantat ersätter förlorade tänder.På praktiken används ITI Dental Implantat sk Strauman som utvecklades i Schweiz.För Dig som patient innebär systemet en rad fördelar: ett enda operationstillfället, mindre oro och smärta.Jag samarbetar med käkkirurg Zoran Ristevski som utför operationer på kliniken och jag gör sedan färdig arbete.

Kirurgi

Jag har stort intresse ,erfarenhet och bred kompetens inom kirurgi .Satsar särskild mycket på modern utrustning och instrument .Behandling ska inte kännas obehaglig

Protetik

Större behandlingar med kronor och broar där används bara svenska tandtekniska laboratorium som har stor erfarenhet och kvalitet

Rotfyllningar

Endodontiksa behandlingar sk rotfyllningar görs med avancerad maskinell teknik för en trygg och säker behandling.Tekniken reducerar risk för filfraktur.Systemet är hygieniskt det vill säga alltid en ny fil för varje patient.

Akut tandvård

Margareta har jourverksamhet, kvällar och helger , enligt tidigare överenskommelse.När olycka är framme kan du ringa eller skicka sms på 07034 34 492.

Telefon

  • 0703434492

Mail

  • m.nilerskold@telia.com

Adress

  • Höganäs Tandläkarmottagning AB
  • Tegnergatan 3
  • 263 38 Höganäs

Hemsida

  • hoganastandlakarmottagning